Author: NurjnnatulAzwa

Posts by NurjnnatulAzwa:

  • Sosok Orang itu, 03 Oct 2017 in Cerita Hantu Malaysia

    Sekolahku mengadakan perkhemahan hujung tahun pada bulan ini. Selepas selesai membuat kerja, seperti mendirikan khemah. Aku bersama rakan seunit segera berehat. Pada malam perkhemahan, selepas acara persembahan. Tiba masa untuk…

  • Suara Nenek, 26 Sep 2017 in Cerita Hantu Malaysia

    Hai pasti korang mula rasa bosan kan. Apa tak nya, buka KCH asyik-asyik jumpa nama yang sama je. Okey takpelah, kita fokuskan pada kisahku. Kali ini aku ingin menceritakan bahawa…

  • Kain di Sebalik Tabir, 25 Sep 2017 in Cerita Hantu Malaysia

    Hai saya newbie disini. Saya sangat meminati kak Sezgina F.S Fradah. Saya selalu baca story dari kak gina dan maybe ngefans sama dia. *Ops? Cakap Indonesia pula *hehe walaupun kitorang…

  • Siapakah?, 24 Sep 2017 in Cerita Hantu Malaysia

    Pada suatu malam yang indah nan jauh di mata dekat di hati *hehe maaf. Terpanjang pula cerita, oke dipendekan cerita. Pada satu malam aku di rumah stay dengan mama dan…